Nyheter 2022

 

På grunn av endret arbeidssituasjon må vi redusere noe på hundeantallet og vi ser oss om etter et nytt hjem til en av våre samojeder.

Voksen samojedhann på 4 ½ år vurderes derfor solgt til absolutt rette hjem.

Stor, sterk, snill og god hund. Oppvokst med barn i alle aldre. En aktiv hund som jobber godt i selen på tur, og sover i armkroken på kvelden. Ikke vant til å være alene hjemme siden han bor i flokk med mange hunder, men det kan nok læres. En aktiv hund som vil ha mye tur og aktivitet . Han vil gjerne bruke hodet også, noe han får for lite av her. Veldig god av/på knapp på tur. Helt utmerket turkompis, fjellvant. Passerer andre hanner helt fint, men ønsker ikke å bo med andre hanner. Null problem om nytt hjem vil ha hannvalp sammen med han senere, senere så lenge han får være eldst i familien. Glad i valper, og tisper er selvsagt helt greit. Godkjent kadaversøkshund. Skal ikke bo i leilighet midt i en by. Ønsker seg et hjem hvor han får masse oppmerksomhet, kos og tur.


HD/AD fri, øyelyst fri. Ingen kjente sykdommer/skader. Ca 59-60 cm høy og rundt 27 kg. Prøvetid, og selvsagt full returrett(plikt) livet ut om han må omplasseres senere.


Send meg en mail med en presentasjon av deg/dere i første omgang så kan vi snakkes nærmere om det blir aktuelt.

buan.line (a) gmail.com

 

 

 

Nyheter 2021

24.12.2021


God jul og godt nytt år ønskes alle valpekjøpere!19.11.2021


Siri har fått 6 border collie valper med Petter Landfald sin Jimmy (NO48344/18). Vi håper og tror på gode, sterke og naturlige gjetere. Termin 21.11.21. om alt går bra.  Vi har hannvalper ledig til rette hjem. De er leveringsklare 14.jaunuar.


På grunn av endret arbeidssituasjon er det usikkert når det blir samojedvalper her igjen. Vi fører ikke ny valpeliste på samojed pr dd.28.08.2021


Vi planlegger Border Collie valper høsten 202130.12.2020


Da prøver vi oss med ny og mer moderne nettside! Det er fremdeles mye som mangler her, det kommer etter hvert!Nyheter 2020

30.12.2020

Da prøver vi oss med ny og mer moderne nettside! Det er fremdeles mye som mangler her, det kommer etter hvert!


06.09.2020

Funi og Nærbu´s Christo fikk 12 nydelige valper den 12.09.20. Alle er reservert. Vi fører ikke valpeliste på framtidige kull enda da vi ikke vet når det kommer valper igjen.
Vi ønsker Sheepwise Dooley velkommen i familien. En drøm har endelig gått i oppfyllelse!


30.08.2020
Funi og Nærbu´s Christo venter valper ca 14 september. Veldig spennende tider hos oss :)


20.06.2020
Vi ønsker Siri B velkommen i flokken! Siri B er en gjetertrent border collie som hoppet inn i armene mine for to uker siden, og der ble hun værende. En rekke tilfeldigheter førte til at det som startet som en helt vanlig lørdag endte med at flokken fikk et nytt medlem innen kvelden var omme. En lang drøm om å kjøpe en trent gjeterhund har gått i oppfyllelse. Siri B har fått sin egen side blant hundene.